Nieuws

“OptiServe neemt deel aan: Weert on Stage:...

een beroepenfeest van VMBO leerlingen en bedrijven.....

lees meer ....

 

Nauwkeuriger classificeren met objectherkenning...

Twee jaar geleden introduceerde Optiserve de optische sorteermachine Xcalibur. De sorteermachine gaat inmiddels de hele wereld over.....

lees meer ....

 

 

Nieuw gezicht bij OptiServe...

Met heel veel plezier stel ik mij voor als Internal Sales & Customer Service medewerkster....

lees meer ....

 

Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve...

lees meer ....

 

Xcalibur bewijst unieke skills bij een Europees marktleider in fritesverwerking!

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste frietverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed...

lees meer ....

 

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider...

lees meer ....

 

Wéér kiest Quik’s Potato Products voor OptiServe!

Met hun ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie, begrijpt Quik’s Potato Products wat hun klanten beweegt...

lees meer ....

 

Orkla Zweden 3e machine

OptiServe heeft opnieuw een optische sorteermachine geïnstalleerd bij Orkla Confectionery & Snacks Zweden (OLW)

lees meer ....

 

Alle grote verwerkers

Gaetschenberger & Arnold GBR hebben goed geïnvesteerd in hun kwaliteitsproces. Deze verwerker van diverse gesneden appelproducten heeft gekozen voor een OptiServe sorteermachine met een “double-check-systeem”

lees meer ....

 

Bulgaarse medewerkers

Wat doe je als je een verwerker van bevroren frites bent en je hebt 20 Bulgaarse medewerkers in dienst en ook nog eens veel zwarte puntjes in je product? Precies, je neemt contact op met OptiServe!

lees meer ...

 

Nieuwsarchief

Lees hier eerder gepubibliceerde berichten van Optiserve

 

“Wéér kiest Quik’s Potato Products voor OptiServe!”

 

Met hun ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie, begrijpt Quik’s Potato Products wat hun klanten beweegt en welke eisen zij kunnen stellen. Zij zijn in staat om gewenste kwaliteit te leveren die passend is bij het product of merk. Hierin is OptiServe een belangrijke schakel. Al meer dan 10 jaren lang is OptiServe de voorkeursleverancier als het gaat om optische sorteermachines op hun divers gesneden aardappelproducten. In het totale proces zorgen deze machines voor die gewenste kwaliteit van hun aardappelschijfjes, -blokjes, -partjes, krieltjes en frites.

  

Peter Quik Jr, directeur van Quik’s Potato Products B.V. zegt dat er eigenlijk voor hem op dit gebied geen andere keuze is dan OptiServe!

Peter zegt: “Wij werken alleen samen met leveranciers die iets aan onze visie toevoegen. Zij zullen blijvend betrouwbaar moeten zijn en altijd de wil hebben te blijven presteren. Daarnaast hebben wij op al deze sorteermachines voorspelbare onderhoudskosten, welke aansluiten bij ons beeld hiervan. Dat werkt helder en is erg fijn!”

“En”, vult Peter aan: “wij hebben de behoefte om het kwaliteitsmanagement in onze fabriek te blijven verbeteren en daarom hebben wij wéér geïnvesteerd in een optische sorteermachine van OptiServe!”

 

logo Quiks lr