Nieuws

“OptiServe neemt deel aan: Weert on Stage:...

een beroepenfeest van VMBO leerlingen en bedrijven.....

lees meer ....

 

Nauwkeuriger classificeren met objectherkenning...

Twee jaar geleden introduceerde Optiserve de optische sorteermachine Xcalibur. De sorteermachine gaat inmiddels de hele wereld over.....

lees meer ....

 

 

Nieuw gezicht bij OptiServe...

Met heel veel plezier stel ik mij voor als Internal Sales & Customer Service medewerkster....

lees meer ....

 

Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve...

lees meer ....

 

Xcalibur bewijst unieke skills bij een Europees marktleider in fritesverwerking!

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste frietverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed...

lees meer ....

 

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider...

lees meer ....

 

Wéér kiest Quik’s Potato Products voor OptiServe!

Met hun ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie, begrijpt Quik’s Potato Products wat hun klanten beweegt...

lees meer ....

 

Orkla Zweden 3e machine

OptiServe heeft opnieuw een optische sorteermachine geïnstalleerd bij Orkla Confectionery & Snacks Zweden (OLW)

lees meer ....

 

Alle grote verwerkers

Gaetschenberger & Arnold GBR hebben goed geïnvesteerd in hun kwaliteitsproces. Deze verwerker van diverse gesneden appelproducten heeft gekozen voor een OptiServe sorteermachine met een “double-check-systeem”

lees meer ....

 

Bulgaarse medewerkers

Wat doe je als je een verwerker van bevroren frites bent en je hebt 20 Bulgaarse medewerkers in dienst en ook nog eens veel zwarte puntjes in je product? Precies, je neemt contact op met OptiServe!

lees meer ...

 

Nieuwsarchief

Lees hier eerder gepubibliceerde berichten van Optiserve

 

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv!

 

 

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider voor industriële snij-oplossingen voor de voedingssector.

 

 banner FAM frites 002

Natuurlijk kent u Glide, de snijmachine voor defecte frietstaven! Vanwege zijn zeer eenvoudige werking en aantrekkelijke “Return of Investment”, verkoopt OptiServe deze snijmachine al 4 jaar met succes. Dit gegeven is in de wereld van frites-processing niet onopvallend gebleken.

 

Ook FAM nv, gevestigd in Kontich België, heeft deze bevestigingen uit de markt teruggekoppeld gekregen en ziet Glide  de ‘spot cutter’, als een toevoeging op hun rijke scala aan snij-oplossingen. Daarom is Guy Baeten, ‘Strategic en Business Development Manager’ van FAM nv, blij met deze ontwikkeling:

 

“FAM nv maakt snijmachines voor het versnijden van aardappelen in schijfjes, blokjes en frites. Het snijden van aardappelen is een zeer precies en belangrijk onderdeel van het proces naar een perfect eindproduct. FAM nv wenst haar klanten te helpen met de beste snijoplossingen en de volledig  in roestvrijstaal gemaakte Glide vervolledigt ons aanbod van specialist van aardappelsnijmachines. Daarnaast kunnen wij Glide niet alleen inzetten voor het snijden van defecte frietstaven, maar zien tevens mogelijkheden in andere sectoren.”

 

Glide lrVincent Kuijten, Sales Manager van OptiServe, is razend enthousiast: “Dit is echt fantastisch! Het is een groot compliment voor ons dat bedrijven als FAM dergelijke potentie zien in ons product, want de machines van FAM onderscheiden zich wereldwijd als de technisch en functioneel beste oplossingen! Dit geeft aan waar OptiServe staat met onze innovatieve denkwijze en de gerichtheid naar de praktijk, echt geweldig!” Daarnaast geeft Vincent aan dat OptiServe de laatste maanden veel energie heeft gestoken in een professionalisering van de ‘spot cutter’: “Zo heeft Glide betere messen gekregen, een verbeterde doorloop van het product door de machine, maar ook hebben we gewerkt aan de ‘essentiële veiligheids- en gezondheidseisen van de Machinerichtlijn’. En”, vult hij aan, “dat FAM deze professionalisering ziet en daarmee onze Glide gaat verkopen geeft ons de mogelijkheid om ons te concentreren op de optische sorteermachines en met name onze grootste innovatie -  ‘Xcalibur‘ . Dat wil niet zeggen dat OptiServe afstand neemt van Glide, want  voor vragen en ‘Turn-Key’ projecten met Glide kunnen klanten nog steeds bij mij terecht hoor!”

 

FAM Glide kleur q lrWanneer u vragen heeft over dit nieuwsbericht, aarzel dan niet OptiServe te contacteren. Uiteraard zijn zij bereid om uw vragen in een persoonlijk gesprek te beantwoorden.