Nieuws

“OptiServe neemt deel aan: Weert on Stage:...

een beroepenfeest van VMBO leerlingen en bedrijven.....

lees meer ....

 

Nauwkeuriger classificeren met objectherkenning...

Twee jaar geleden introduceerde Optiserve de optische sorteermachine Xcalibur. De sorteermachine gaat inmiddels de hele wereld over.....

lees meer ....

 

 

Nieuw gezicht bij OptiServe...

Met heel veel plezier stel ik mij voor als Internal Sales & Customer Service medewerkster....

lees meer ....

 

Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve...

lees meer ....

 

Xcalibur bewijst unieke skills bij een Europees marktleider in fritesverwerking!

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste frietverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed...

lees meer ....

 

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider...

lees meer ....

 

Wéér kiest Quik’s Potato Products voor OptiServe!

Met hun ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie, begrijpt Quik’s Potato Products wat hun klanten beweegt...

lees meer ....

 

Orkla Zweden 3e machine

OptiServe heeft opnieuw een optische sorteermachine geïnstalleerd bij Orkla Confectionery & Snacks Zweden (OLW)

lees meer ....

 

Alle grote verwerkers

Gaetschenberger & Arnold GBR hebben goed geïnvesteerd in hun kwaliteitsproces. Deze verwerker van diverse gesneden appelproducten heeft gekozen voor een OptiServe sorteermachine met een “double-check-systeem”

lees meer ....

 

Bulgaarse medewerkers

Wat doe je als je een verwerker van bevroren frites bent en je hebt 20 Bulgaarse medewerkers in dienst en ook nog eens veel zwarte puntjes in je product? Precies, je neemt contact op met OptiServe!

lees meer ...

 

Nieuwsarchief

Lees hier eerder gepubibliceerde berichten van Optiserve

 

Xcalibur bewijst unieke skills bij Europees marktleider in fritesverwerking!!

 

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste fritesverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed en daarmee heeft OptiServe de norm in de sorteerwereld voorgoed veranderd!

 

OptiServe Xcalibur 002

 

Twee jaar geleden toonde OptiServe op de Interpom Primeurs te Kortrijk een preview van Xcalibur, de nieuwste generatie optische sorteermachine. Dit jaar werd de eerste machine met succes geïnstalleerd bij een Europese marktleider in friet. De machine heeft hier de vooraf gestelde doelstelling overtroffen. Dit levert het bewijs dat de markt klaar is voor Xcalibur. Afgelopen november presenteerde OptiServe de nieuwe frietsorteerder wederom op de Interpom Primeurs. Ook deze machine is al verkocht!!

 

 OptiServe Xcalibur 001

De heren Barthel, Kuijten, Morthorst, van Kasteren, Schulze en Schmidt nemen een toast op de nieuwe investering. Ook Agrarfrost in Oschersleben wacht met smart op de komst van hun krachtpatser, Xcalibur.

 

Met name het sorteerresultaat maakt de machine onderscheidend. Zo levert Xcalibur het productieproces een significante verbetering op. Het gepatenteerde “Intelligent Puffing", maakt Xcalibur zo bijzonder. De machine scant en creëert realistische beelden van de passerende aardappelproducten. Daardoor weet het systeem exact hoe de frites is gepositioneerd. Aan de hand daarvan worden defects uitgeblazen met behulp van compactere ventielen met schakelsnelheden van 1 milliseconde. Het uitblazen gaat zo nauwkeurig op het object dat de invloed op het 'goede' product nagenoeg nihil is.

 

Xcalibur exceptional sorting results 0 lr

Xcalibur heeft nog vele voordelen meer. Deze voordelen mag u absoluut niet missen!

 

Het liefst licht OptiServe deze persoonlijk toe. Belt u daarom voor een afspraak naar 0495-588510 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

U bent van harte welkom in Maarheeze!