Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

 

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve optische sorteermachine met zijn buitengewone sorteerresultaten. Tijdens de demodagen zijn alle innovatieve eigenschappen van deze machine extra belicht. Alle verwelkomde verwerkers in de foodindustrie uit binnen- en buitenland kregen de kans om het sorteerresultaat op hun product te mogen zien, met een inachtneming van hun eigen problemen en specifieke wensen. Vanwege de vele aandacht en bezoekers die OptiServe heeft mogen ontvangen is die periode met nog eens ruim 2 weken verlengd en mag er worden gesproken van een Demomaand”!

 

Xcalibur exceptional sorting results 0 lr
De demo’s met Xcalibur leverden de verwerkers interessante inzichten op. Veelal kreeg OptiServe de bevestiging van de goede resultaten, maar ook dat zij over een grote ervaring beschikken.
 
Vooral de prospects vonden hetgeen OptiServe heeft voorgelegd erg verfrissend:
 
“Eindelijk is er een bedrijf met een andere visie dat de zaken vanuit een voor mij nieuw standpunt belicht, want Xcalibur sorteert eigenlijk op een andere manier”

“Met grote zekerheid verwijdert Xcalibur een gescand defect en dat terwijl er nauwelijks goed product tussen het slecht zit. Er is geen beter sorteren dan dit”

“OptiServe heeft een goed en gemotiveerd team met de beschikking over een gedegen kennis van de sorteertechniek dat achter hun product staat”

“Er is overal over nagedacht. Er zijn zelfs problemen opgelost waarvan wij onbewust allang hebben geaccepteerd dat dit bij optische sorteren hoort…”
 
… en dat komt voort uit het feit dat OptiServe met al die ervaring met verschillende merken, altijd de verbeteringen van ieder merk heeft kunnen zien. Door jarenlange expertise met gebruikte machines kwam die kennis eigenlijk altijd zó naar OptiServe toe.
erder heeft OptiServe de visie gedeeld met alle bezoekers over:

 - Gepatenteerd “intelligent uitblazen”
 - Capaciteitsverhoging door hogere snelheid
 - In-line lengtemeting
 - Op lengte en grootte sorteren
 - Reverse sorting (op goede producten blazen, in plaats van op de slechte)
 - Stabiliteit van het visionsysteem
 - Beschikbaarheid en feedback van data (OPC-UA)
 - Duurzaamheid en luchtverbruik
 - Hygiëne en onderhoudsgemak
 
Dat OptiServe de Demodagen heeft verlengd naar een maand zegt genoeg over de interesse die OptiServe heeft genoten. En dan nog zijn er bedrijven niet geweest, die hebben toegezegd later deze maand alsnog te komen kijken!
Gezien de vele positieve reacties en interessante ‘leads’ verwacht OptiServe dat Xcalibur nog aan een hoop fantastische mensen en bedrijven gaat worden gekoppeld en daarmee een glansrijke toekomst tegemoet gaat!
 Xcalibur kan het wèl lr