Nieuws

“OptiServe neemt deel aan: Weert on Stage:...

een beroepenfeest van VMBO leerlingen en bedrijven.....

lees meer ....

 

Nauwkeuriger classificeren met objectherkenning...

Twee jaar geleden introduceerde Optiserve de optische sorteermachine Xcalibur. De sorteermachine gaat inmiddels de hele wereld over.....

lees meer ....

 

 

Nieuw gezicht bij OptiServe...

Met heel veel plezier stel ik mij voor als Internal Sales & Customer Service medewerkster....

lees meer ....

 

Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve...

lees meer ....

 

Xcalibur bewijst unieke skills bij een Europees marktleider in fritesverwerking!

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste frietverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed...

lees meer ....

 

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider...

lees meer ....

 

Wéér kiest Quik’s Potato Products voor OptiServe!

Met hun ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie, begrijpt Quik’s Potato Products wat hun klanten beweegt...

lees meer ....

 

Orkla Zweden 3e machine

OptiServe heeft opnieuw een optische sorteermachine geïnstalleerd bij Orkla Confectionery & Snacks Zweden (OLW)

lees meer ....

 

Alle grote verwerkers

Gaetschenberger & Arnold GBR hebben goed geïnvesteerd in hun kwaliteitsproces. Deze verwerker van diverse gesneden appelproducten heeft gekozen voor een OptiServe sorteermachine met een “double-check-systeem”

lees meer ....

 

Bulgaarse medewerkers

Wat doe je als je een verwerker van bevroren frites bent en je hebt 20 Bulgaarse medewerkers in dienst en ook nog eens veel zwarte puntjes in je product? Precies, je neemt contact op met OptiServe!

lees meer ...

 

Nieuwsarchief

Lees hier eerder gepubibliceerde berichten van Optiserve

 

Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

 

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve optische sorteermachine met zijn buitengewone sorteerresultaten. Tijdens de demodagen zijn alle innovatieve eigenschappen van deze machine extra belicht. Alle verwelkomde verwerkers in de foodindustrie uit binnen- en buitenland kregen de kans om het sorteerresultaat op hun product te mogen zien, met een inachtneming van hun eigen problemen en specifieke wensen. Vanwege de vele aandacht en bezoekers die OptiServe heeft mogen ontvangen is die periode met nog eens ruim 2 weken verlengd en mag er worden gesproken van een Demomaand”!

 

Xcalibur exceptional sorting results 0 lr
De demo’s met Xcalibur leverden de verwerkers interessante inzichten op. Veelal kreeg OptiServe de bevestiging van de goede resultaten, maar ook dat zij over een grote ervaring beschikken.
 
Vooral de prospects vonden hetgeen OptiServe heeft voorgelegd erg verfrissend:
 
“Eindelijk is er een bedrijf met een andere visie dat de zaken vanuit een voor mij nieuw standpunt belicht, want Xcalibur sorteert eigenlijk op een andere manier”

“Met grote zekerheid verwijdert Xcalibur een gescand defect en dat terwijl er nauwelijks goed product tussen het slecht zit. Er is geen beter sorteren dan dit”

“OptiServe heeft een goed en gemotiveerd team met de beschikking over een gedegen kennis van de sorteertechniek dat achter hun product staat”

“Er is overal over nagedacht. Er zijn zelfs problemen opgelost waarvan wij onbewust allang hebben geaccepteerd dat dit bij optische sorteren hoort…”
 
… en dat komt voort uit het feit dat OptiServe met al die ervaring met verschillende merken, altijd de verbeteringen van ieder merk heeft kunnen zien. Door jarenlange expertise met gebruikte machines kwam die kennis eigenlijk altijd zó naar OptiServe toe.
erder heeft OptiServe de visie gedeeld met alle bezoekers over:

 - Gepatenteerd “intelligent uitblazen”
 - Capaciteitsverhoging door hogere snelheid
 - In-line lengtemeting
 - Op lengte en grootte sorteren
 - Reverse sorting (op goede producten blazen, in plaats van op de slechte)
 - Stabiliteit van het visionsysteem
 - Beschikbaarheid en feedback van data (OPC-UA)
 - Duurzaamheid en luchtverbruik
 - Hygiëne en onderhoudsgemak
 
Dat OptiServe de Demodagen heeft verlengd naar een maand zegt genoeg over de interesse die OptiServe heeft genoten. En dan nog zijn er bedrijven niet geweest, die hebben toegezegd later deze maand alsnog te komen kijken!
Gezien de vele positieve reacties en interessante ‘leads’ verwacht OptiServe dat Xcalibur nog aan een hoop fantastische mensen en bedrijven gaat worden gekoppeld en daarmee een glansrijke toekomst tegemoet gaat!
 Xcalibur kan het wèl lr