“OptiServe neemt deel aan: Weert on Stage: een beroepenfeest van VMBO leerlingen en bedrijven”

weertonstage

De Beroepenfeesten van VMBO On Stage worden in vele regio’s in het land gerealiseerd en wij horen daarbij! Bij een feestje horen vrienden, die van ons staan op Pagina Vrienden.


VMBO On Stage is (letterlijk) een Beroepenfeest voor VMBO leerlingen en beroepsbeoefenaren. Zij gaan met elkaar in gesprek over beroep en werkdag, en maken een afspraak voor een Werkbezoek op de Doe Dag enkele weken later.
On Stage is geen 'speeddating' maar is gericht op het opbouwen van een helpend (beroeps)netwerk. Het lukt veel leerlingen om deze relaties te onderhouden. Dit levert hen nieuwe gesprekspartners op, stageplaatsen en zelfs dienstverbanden tijdens of na de vervolgopleiding. Ons bedrijf heeft zich aangemeld om deel te nemen voor leerlingen met interesse voor het beroep van metaalbouwer/machinebouwer. Enkele leerlingen hebben zich op 12 febr. tijdens de Weert on Stage dag aangemeld en zullen binnenkort ons bedrijf bezoeken voor de Doe Dag. Wij zien er naar uit deze jonge mensen te verwelkomen en te informeren.