Nieuws

“OptiServe neemt deel aan: Weert on Stage:...

een beroepenfeest van VMBO leerlingen en bedrijven.....

lees meer ....

 

Nauwkeuriger classificeren met objectherkenning...

Twee jaar geleden introduceerde Optiserve de optische sorteermachine Xcalibur. De sorteermachine gaat inmiddels de hele wereld over.....

lees meer ....

 

 

Nieuw gezicht bij OptiServe...

Met heel veel plezier stel ik mij voor als Internal Sales & Customer Service medewerkster....

lees meer ....

 

Xcalibur Demodagen wordt: “Demomaand”!

OptiServe heeft al haar klanten en prospects in de demoruimte te Maarheeze uitgenodigd om in de periode van 16 oktober tot 6 november 2017 hun product kennis te laten maken met Xcalibur, de meest innovatieve...

lees meer ....

 

Xcalibur bewijst unieke skills bij een Europees marktleider in fritesverwerking!

OptiServe kan u met trots mededelen dat Xcalibur zijn unieke skills heeft bewezen bij een van de grootste frietverwerkers in Europa. De sorteerresultaten zijn exceptioneel goed...

lees meer ....

 

Wereldwijde exclusiviteit "Glide" voor FAM nv

OptiServe BV is voor wat betreft de verkoop van Glide een wereldwijde exclusiviteit overeengekomen met FAM nv uit België. FAM is Europees marktleider...

lees meer ....

 

Wéér kiest Quik’s Potato Products voor OptiServe!

Met hun ervaring als toeleverancier voor de foodindustrie, begrijpt Quik’s Potato Products wat hun klanten beweegt...

lees meer ....

 

Orkla Zweden 3e machine

OptiServe heeft opnieuw een optische sorteermachine geïnstalleerd bij Orkla Confectionery & Snacks Zweden (OLW)

lees meer ....

 

Alle grote verwerkers

Gaetschenberger & Arnold GBR hebben goed geïnvesteerd in hun kwaliteitsproces. Deze verwerker van diverse gesneden appelproducten heeft gekozen voor een OptiServe sorteermachine met een “double-check-systeem”

lees meer ....

 

Bulgaarse medewerkers

Wat doe je als je een verwerker van bevroren frites bent en je hebt 20 Bulgaarse medewerkers in dienst en ook nog eens veel zwarte puntjes in je product? Precies, je neemt contact op met OptiServe!

lees meer ...

 

Nieuwsarchief

Lees hier eerder gepubibliceerde berichten van Optiserve

 

OptiServe levert volmaakt proces in nieuwe fabriek Maleisië

 

Maleisie260OptiServe heeft een volmaakt sorteerproces geleverd bij French Fries Malaysia. Onder de supervisie van Jan Vroege van Jarwo BV is deze nieuwe verwerker van friet voorzien van de meest geavanceerde machines in hun gloednieuwe fabriek.


Vincent Kuijten, Sales Manager van OptiServe BV zegt trots te zijn op dit project: “Er is overal aan gedacht! Deze klant heeft een zeer betrouwbaar en optimaal sorteerproces voorzien van de nieuwste cameratechnieken. Daarnaast hebben wij een transportsysteem geleverd dat twee sorteringen over dezelfde sorteermachine mogelijk maakt, en…”, vult hij aan, “…tegelijkertijd is er ook nagedacht zo min mogelijk afval over te houden, doordat de defecte frietstaven worden gesneden met ons nieuwe snijsysteem ‘Glide’”. Zodoende wordt iedere aardappel optimaal wordt benut.


“Het is een geweldig gevoel wanneer een klant dusdanig veel vertrouwen heeft in jouw machinerie door vervolgens ook te investeren in alle producten uit het OptiServe assortiment!!”
 
Project ‘French Fries Malaysia’ omvat
- OptiServe 1300 v.z.v. detectiesysteem met laatste cameratechnieken
- Invoertriller, type 1300
- Double-check-systeem
- Glide, v.z.v. opvoerband en sorteerdektriller

Optiserve levert sorteermachines aan Farm Frites Egypte en Argentinië!

 

Farm Frites Egypt 260Door de goede relatie van René Verpoort, Engineering Manager bij Farm Frites en Antoine van Kasteren van Optiserve, zijn twee geslaagde projecten gerealiseerd buiten Europa! Optiserve heeft een sorteermachine geplaatst in Caïro, bij Farm Frites Egypt en twee sorteermachines in Buenos Aires, bij Farm Frites Argentina.

 

Aangezien de operators in Argentinië gewend waren aan een bepaald systeem en hier het liefst wéér mee wensten te werken, was Optiserve al snel de ideale partner. Antoine van Kasteren, directeur van Optiserve zegt: “Waar onze concollega’s in de branche uitsluitend nieuw aanbieden, doet Optiserve ALLES TUSSEN NIETS EN NIEUW!”
In dit geval is een bestaand systeem in de volledig gereviseerde machines gebouwd en zijn deze in kratten per schiptransport in Buenos Aires geleverd volgens het ‘plug & play’ principe. Dit betekent dat de machines enkel nog moesten worden aangesloten en de productie snel hervat kon Farm Frites Argentina 260worden. Al het voorwerk heeft bij Optiserve in de werkplaats te Maarheeze plaatsgevonden, zoals bijvoorbeeld het duurtesten van diverse elektronica en de plaatsing van randapparatuur.
De sorteermachine voor Farm Frites Egypt is op dezelfde manier in de haven van Alexandrië afgeleverd.

 

Argentinië heeft óók nog te maken met veel hogere invoerkosten op gebruikte machines in vergelijking tot nieuwe machines. Optiserve heeft zorg gedragen aan het uiterlijk van de sorteerders en deze kregen een geheel NIEUWE uitstraling. Hierdoor had Farm Frites Argentina veel lagere invoerkosten. “Geweldig toch! Dat je een klant op zo’n manier óók kunt helpen!”, aldus Antoine van Kasteren.