E-Select

Investeer in customized sorteermachine

Kies net als veel collega-sorteerbedrijven in binnen- en buitenland voor de bewezen succesformule van OptiServe. En durf te investeren in een optische sorteermachine die past als een maatpak. De E-select is een betaalbaar alternatief voor de Xcalibur. En deze investering levert u nog geld op ook.

 

 

 

 

OK button nieuw 446

 

Top-occasion: 100% toegesneden op uw budget en wensen

Zoekt u een optische sorteermachines die toegesneden is op uw budget. Met de E-select van OptiServe haalt u een top-occasion in huis. De nadruk ligt daarbij niet alleen op het sorteren van aardappelproducten, zoals frites, Parijse aardappeltjes of aardappelschijfjes. U kunt ook denken aan gesneden wortel- en appelproducten, sperzieboontjes en zelfs kiezelsteentjes. OptiServe levert zowel kleurensorteerders als zwartwit sorteerders. Het contrast tussen goede en slechte producten bepaalt welke machine u nodig hebt.

OptiServe250 complete

e-select1

machine12

Ideaal voor kleine verwerkingsbedrijven

Na de revisie oogt het frame van uw sorteermachine als nieuw. De mechaniek loopt weer op rolletjes. En de elektronica is 100% afgestemd op uw wensen. OptiServe past de kunst van reviseren toe voor elk budget. Ook kleinere verwerkingsbedrijven beschikken daardoor over een custom made sorteermachine. En dat is prettig, want vaak ontbreekt het geld om een spiksplinternieuwe sorteermachine aan te schaffen.

E-select en Glide: 1 + 1 = 3

Kiest u voor de combinatie E-select en Glide, dan beschikt u over een unieke configuratie om uw optische sorteerproces naar een hoger plan te tillen. De E-select zorgt voor een goede verspreiding en sortering van frieten. De ‘defecte’ frietjes worden gescand en uitgeblazen. Via een transportband komen ze in de Glide terecht. Dit handige snijsysteem snijdt bruine en zwarte punten van de frietstaven. Zo reduceert u het afval tot een minimum. En verhoogt u het rendement op slimme wijze.

 

 

 

e-select2