Over OptiServe

Roots: revisie van optische sorteermachines

In oprichter Antoine van Kasteren belichaamt OptiServe een unieke combinatie van kennis en ervaring. Zijn expertise in optische sorteermachines bevat zowel de mechanische als de elektronische component. In 2003 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Vanaf dat moment maakt OptiServe naam met de revisie van sorteermachines. Een groeiend klantenbestand plukt sindsdien de vruchten van zijn daadkracht, servicegerichtheid en innovatieve oplossingen.

optiserve logo oud

 

 

 

 

 

 

 

Maatwerk voor elk budget

Zoekt u een optische sorteermachines die toegesneden is op uw budget en wensen? Met OptiServe kiest u voor maatwerk. Als nieuwe generatie sorteermachine is de Xcalibur het neusje van de zalm. Deze alleskunner onder de optische sorteermachines geeft een nieuwe dimensie aan uw productieproces van friet. Met de E-select van OptiServe haalt u een top-occasion in huis. En met de Glide beperkt u niet alleen afval tot een minimum. U verdient deze investering ook snel terug.

 

 

 

OptiServe new

 

 

 

 

 

 

 

Innovatief en meedenkend

Meedenken in oplossingen die werken, behoort tot de tweede natuur van OptiServe. De Glide is een sprekend voorbeeld hiervan. Dankzij jarenlange revisie van optische sorteermachines hebben we veel kennis en ervaring in huis. Zowel van sorteermachines, van specifieke gebruikerswensen als van alle gangbare merken. Uitdagingen gaan we niet uit de weg. Zo hebben we de vraag van grotere verwerkingsbedrijven naar een innovatieve, duurzame sorteermachine beantwoord met de Xcalibur. Deze nieuwe generatie optische sorteermachines is ontwikkeld in samenwerking met de Wageningen Universiteit (UR Food & Biobased Research).