Service

What’s in a name

De naam is Serve. OptiServe. Graag geven we tekst en uitleg over de betekenis van onze bedrijfsnaam. Service zit in ons DNA. Service is de motor achter onze bedrijfsactiviteiten. En service geeft OptiServe bestaansrecht. Problemen met sorteren pakken we bij de kop. Calamiteiten met optische sorteermachines lossen we op. En onder uitdagingen zetten we onze schouders.

service

service1

Service & onderhoud betaalt zich terug!

Stel: u bent op een mistige winterochtend met de auto onderweg naar een afspraak. Uw brillenglazen slaan aan als u de verwarming aanzet. Lukt het nu om via de spiegels een goed beeld te krijgen? Ook een optische sorteermachine gebruikt lenzen en spiegels. Als het zicht door intensief gebruik troebel wordt, gaat de kwaliteit achteruit. Het is dus zaak om regelmatig de camera’s, de lenzen, de spiegels en de scantunnel schoon te (laten) maken.

Kies voor een servicecontract

OptiServe hecht veel waarde aan een professionele service én regelmatig onderhoud. Daarmee verlengt u niet alleen de levensduur van uw optische sorteermachines. Ook de kwaliteit van de sortering blijft op peil. Een auto moet elk jaar Apk gekeurd worden. Zo’n frequente onderhoudsbeurt is ook goed voor uw machine. Sluit u een servicecontract af, dan kunt u rekenen op professioneel onderhoud. Net als bij een Apk-keuring neemt OptiServe het initiatief om afspraken hiervoor in te plannen.